Marit Bouwmeester is een wereldwijze Friezin, groot geworden op het water. Ze is Nederlands meest succesvolle zeiler en staat al jarenlang aan de top. Het is haar gelukt om sinds 80 jaar weer een gouden Olympische medaille voor Nederland te winnen in een zeilboot. Goed is voor haar niet goed genoeg, perfectie en dominantie is waar zij naar streeft en voor leeft. Met haar doorzettingsvermogen en passie wil ze anderen inspireren. Op haar specifieke en unieke wijze, die niemand kan kopiëren. Haar carrière is bekroond met de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

“Ik geloof niet in talent. Ik geloof in keihard werken. In iedere dag beter worden. Mijzelf tot het uiterste uitdagen en continu leren.”

Marit spendeerde 4 jaar lang 300 dagen per jaar in het buitenland ter voorbereiding op de Spelen van 2012, waar ze uiteindelijk zilver won. Haar Engelse coach verliet haar omdat ze niet goed genoeg was. Uitgegroeid tot een onafhankelijk atleet is ze meervoudig wereldkampioen en veroverde ze tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro het goud. Zij is Nederlands meest succesvolle zeiler en de eerste Nederlandse zeilster ooit die goud wint.

“Eigenaarschap, keihard werken en continu verbeteren leiden tot GOUD”.

In haar presentaties probeert Marit mensen te inspireren en motiveren. Met het zeilen heeft ze te maken met omstandigheden die ze niet kan veranderen. Hoe ga je daarmee om? Hoe wordt je de beste? Hoe presteer je onder druk? En welke innovaties worden toegepast om uiteindelijk een competitive edge te krijgen? Topsport en het bedrijfsleven liggen dicht bij elkaar. Marit daagt bedrijven en organisaties graag uit tijdens haar presentaties.

Meer informatie

Zou je graag meer informatie willen over mijn presentaties of een boeking doen? Vul dan onderstaand formulier in en mijn management neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

[recaptcha class:captcha]
Partners
Delloite
Rexel

Golden Club

Turnaround advocaten
Intramed
CFP
CFP
CFP